Майстер-клас по УЗД вагітності ВРХ - ККВМ БНАУ - 2018

09.02.2018 10:05

8 лютого 2018 року в Компаніївському коледжі ветеринарної медицини БНАУ на запрошення адміністрації  побували спеціалісти компанії ГК «Агровет Атлантик» Сабалдаш А.Є., Донець А.В., Ягульник М.М., які провели майстер-клас зі студентами коледжу по УЗД вагітності у корів. Розповіли про роботу компанії, яка є одним з лідерів на ринку АПК України з виробництва компонентів для годівлі сільськогосподарських тварин та птиці, надання консалтингових послуг та впровадження комплексних рішень в галузі тваринництва та птахівництва.

Ми щиро вдячні спеціалістам компанії  ГК «Агровет Атлантик» за професійно проведений майстер-клас на виробництві по УЗД тільності у корів, проведений спеціалістом-консультантом Ягульником Миколою Миколайовичем, який не тільки розповів суть методу діагностики тільності за допомогою ультразвукового сканера, а й практично продемонстрував дослідження та вказав на зміни, які можна спостерігати в статевих органах корови на протязі всього статевого циклу та вагітності.

Менеджер спеціаліст по кормовим добавкам для свиней Сабалдаш Анатолій Євгенович розповів про кормові добавки для свиней різних вікових категорій, вказав на їх ефективність, збалансованість під середню кормову базу України, які не потребують застосування дорогих іноземних високо протеїнових інгредієнтів.

Донець Анатолій Валерійович – менеджер по кормовим добавкам для скотарства зупинився на тому, що багаторічна світова практика показує, що результативності в галузі скотарства можна досягти чотирьом основним напрямам: годівлі, умов утримання, селекції та ветеринарного обслуговування. Продукти для годівлі ВРХ, які розроблені компанією ГК «Агровет Атлантик» відрізняються високими показниками засвоєння макро і мікроелементів, оптимальним вмістом енергії, а також наявністю інноваційних компонентів, здатних росту молочної продуктивності дійного стада.

Дякуючи таким заходам студенти мають змогу ознайомитися з виробництвом сьогодення.

СЛАЙДШОУ